TİLKİNİN GÜNLÜĞÜ
Bir gariplik var ama ne?

Bir tuhaf ülke olduğumuz kesin. Kurallara uyma da uydurma da olabildiğince eksiğiz. Tam kapanma var dendi 17 gün kim kapalı, nasıl kapanma, neresi tam kapanma anlayan varsa izah etsin şöyle beri gelip.

Malumunuz gazeteciler olarak her gün gazete ofisimize geliyoruz. Gün içerisinde dışarıda işlerimiz oluyor çıkıyoruz. Çıkarken de başbakanlık onaylı “sarı basın kartımızı” yanımızdan ayırmıyoruz. Olur da polis memurları “hayırdır” der diye. Ancak sarı basın kartlı gazeteciler olmamıza rağmen boşa stres yapıyoruz gibi. Sokaklara bakıyoruz da şöyle bunun nesi tam kapanma, neresi tam kapanma kafamızda bir soru cevapsız sorular. Gerçekten ama gerçekten herkes dışarıda. Yaşlısı, genci, işi olanı olmayanı, çocuğunun elinden tutmuş bisiklet bindireni gayet rahat rahat geziniyor.

Bilindiği üzere Cumartesi günü de halk pazarları açıldı ve vatandaş yine hiçbir mesafe kuralına uymadan dip dibe alışverişini yaptı. Valla sokaktaki tabloya baktığımız zaman tek kapanan esnaf oldu gibi geliyor. Tam kapanmada sokakların hali bu kadar dolu ise 17 Mayıs sonrası ne olur varın siz tahmin edin. Herkese şimdiden sağlıklı, mutlu bayramlar… 

Yayınlanma Tarihi : 2021-5-11 15:32:04
Okunma Sayısı : 3615
sugar chef

TİLKİNİN GÜNLÜĞÜ Diğer Yazıları