THK 89. YILINI KUTLADI
THK 89. YILINI KUTLADI
Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi THK kuruluşunun 89. yılını kutladı. Kutlama kapsamında 16 Şubat Pazar günü saat 11:00 ‘de Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi Yönetim , Denetim Kurulu , Genç Kanatlar Topluluğu ve şube üyeleri Atatürk Anıtına Çelenk sundu.
Şube başkanı Ahmet Sevil Türk Hava Kurumu’nu tanıtan kısa konuşmanın ardından üyeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm hava şehitlerini anmak için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşunun ardından çelenk sunma töreni sona erdi.
Şube binasında tebrikleri kabul eden Şube Başkanı Ahmet Sevil yaptığı konuşmada: “Türk Hava Kurumu halkımızdan aldığı desteklerle bu güne kadar geldik, bugün kuruluşumuzun 89. Yıldönümünü kutluyoruz. Halkımızın maddi manevi destekleri sonucunda özellikle son yıllarda kurduğumuz ilk havacılık üniversitesi, uçuş okulları, ücretsiz havacılık kursları, helikopter ambulans hizmetleri, havadan yangın söndürme imkan ve kabiliyetleri ile yine halkımızın hizmetindeyiz ve daha nice yıllarda hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu güzel günümüzde yanımızda olan üyelerimize, genç kanatlarımıza ve halkımıza çok teşekkür ederiz. Gençlere havacılığı sevdirme ve ülkemiz havacılık sektörüne öncülük etmeyi daha gayretli bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.
Okunma Sayısı : 1611
